Fightere

FIGHTERE

Vi satser mye!

 

Sarpsborg Chi har vunnet mange rekker av amatørkamper og proff kamper.

Kommende kamper:

 

 

 

 • 7. april - BCMMA

 

 

 

 

PROFF FIGHTERE

THOMAS J. ROBERTSEN

Startet på karate som 6 åring. Trent kickboksing i over 10 år. Har trent MMA aktivt fra 2010. Allerede vunnet 6-1 i proffkamper og er CageWarriors fighter.

 

 • Har belter i amatør og proff i BCMMA Champion
 • 7 proffkamper (6-1)

CHRISTOFFER DARRE

Christoffer startet å trene kampsport som barn i en fuktig kjeller, som den gang var Sarpsborg Chi oppstartet. Darre begynte for å danne interesse for kickboksing og startet å konkurrere tidlig, og fikk med seg mange gode erfaringer og fullkontakt kickboksing hvor man både har vunnet flere Norgescuper. Senere i hans ungdomstid begynte interessen for MMA å vokse, hvor han da la inn utallige timer i gymmet, og ble lært opp av sin Sensei Chris. Etterhvert som tiden har gått har Chris og Darre reist utallige steder for å konkurrere i VM i Las Vegas, amatør fighter i Sverige, Danmark, England og i den senere tid proff kamper i Irland og England. Vært med på den første MMA Norges landslag.

 • Profesjonell MMA- utøver
 • Har lang erfaring i kampsport.
 • Belte i BCMMA champion og Contender champion
 • 2 proff kamper (1-1)

 

KRISTIAN LAPSLEY

Lapsley begynte som 10 åring å gå på Shotokan karate, deretter gikk over til Taekwondo som 12 åring og har trent 6 år, har vunnet regionale stevner og Norgescuper. Begynte på kickboksing rundt 20 år alderen, og har vunnet norgescup, og gått internasjonalt fullkontakt kamper i kickboksing. Han har deltatt i flere kamper i utlandet som f.eks: Danmark, og Irland. Han begynte i MMA i godt voksent alder, og ikke minst med det første MMA landslaget i Norge! Han har vunnet flere amatør kamper i både Danmark og i England. Han er en proff fighter nå.

 

 • 6 proffkamper (2-4)

AMATØR FIGHTERE

DILAWAR NASIR

Dilawar startet å trene på boksing i ungdomsalderen, fant ut at kroppen hadde lyst til å gjøre mer enn og bare slå, så da ble det naturlig for han å begynne på kickboksing og MMA. Han har trent både kickboksing og MMA i 3 år. Han har deltatt i 3 kamper i BCMMA

 

 • 3 amatørkamper (1-2)

SILJE WAHL

Bakgrunnen til Silje er Krav maga, trent i 2 år og har blått belte med 2 striper. Hun har trent aktivt i kickboksing og MMA siden 2016. Hun har vært med i 2 MMA amatørkamper i Irland og Sveits (0-2).

LINN JEANETTE RUUD

Startet på boksing siden 2002. Har gått mange lettkontakt K1 (kickboksing). Linn har gul merke i kickboksing og K1. Hun har også vært med i 1 fullkontakt i kickboksing i 2017.

HENRIK PERSSON

Begynte å trene i MMA siden 2012, og har trent 3 år før han dro til militæret. Har trent aktivt MMA siden 2017. Han har deltatt i 2 kamper i BCMMA.

 

 • Amatørkamper (1-1)

KENAN HASIC

Startet å trene på kickboksing og MMA siden 2015. Han har vært med i 1 kamp i BCMMA.

MICHAEL H. SKOGMANN

Michael startet å trene på kampsport i sein alder. Startet å trene kickboksing siden 2010 i 3 år. Derretter begynte han å trene grappling i 2013 i 3 år. Til slutt så begynte han å trene aktivt i kickboksing og MMA fra 2017. Han har deltatt i 1 kamp i BCMMA.

 

 • Amatørkamp (1-0)

CHRIS NYGÅRD

Chris trente som ishockey-spiller og har spilt i 19 år. Har vært proff ishockey-spiller i 8 år for både laget Stjernen og i Stavanger OILERS. Han startet å trene aktivt i kickboksing og MMA siden 2016. Han har deltatt i 1 kamp i BCMMA.

 

 • Amatørkamp (1-0) K.O på 11 sec.

KJETIL LUNDBERG

 

 

INFO KOMMER SNART...

JENS A. JENSEN

 

 

INFO KOMMER SNART...

Følg oss på sosiale medier!

 

 

Åpningstider:

 

Mandag- Torsdag: 18:00 - 20:30

 

Lørdag (Åpent matte): Følg Facebook gruppen. Eller følg med på nyhetene våres på siden!

 

Søndag: STENGT!

 

Kontaker:

 

Adresse: Glengsgate 29, 1706 Sarpsborg, Norge

Email: chris.d.ngo@gmail.com

Mobil: +47 970 66 121

© Copyright. All Rights Reserved. Laget av: Karin Linnea Truong