Grasrotandelen

GRASROTANDELEN

Vil du gi din støtte til SARPSBORG CHI KICKBOXING/MMA?Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i SARPSBORG CHI KLUBB!


 


Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine - Lotto, Tipping og Joker for eksempel - og samtidig gi noe mer til det laget eller den foreningen du selv ønsker å støtte. Dette er nå mulig via Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax). Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no.


 


Alle kommisjonærer har Sarpsborg Chi klubb organisasjonsnummer, det er bare å be om at du skal være med når du leverer ditt spill neste gang.


 


Du kan også gå inn på Norsk Tippings hjemmeside og laste ned informasjonsskrivet med strekkode og ta med deg til kommisjonæren.  På vedlagte informasjonsskriv finner du også forklaring på andre måter å registrere deg.


 


Organisasjonsnummeret til Sarpsborg Chi Kickboxing er for øvrig; 896 711 482.


 


Du kan registrere deg på én av følgende måter:


 


1. Hos Kommisjonær:


Ta med deg spillekortet ditt til din lokale kommisjonær og si at du ønsker å støtte Sarpsborg Chi Kickboxing med din grasrotandel. Ta også gjerne med organisasjonsnummeret til Sarpsborg Chi Kickboxing, dette vil gjøre det raskere for kommisjonæren å registrere deg.


 


2. SMS:


GRASROTANDELEN 896711482 til 2020 (tjenesten er gratis).


Husk at du må sende meldingen fra det telefonnummeret du har registrert til ditt spillekort.
3. Internett:


 _____________________________________________________________________________________________________________________

Følg oss på sosiale medier!Åpningstider:


Mandag- Torsdag: 18:00 - 20:30


Lørdag (Åpent matte): Følg Facebook gruppen. Eller følg med på nyhetene våres på siden!


Søndag: STENGT!


Kontaker:


Adresse: Glengsgate 29, 1706 Sarpsborg, Norge

Email: chris.d.ngo@gmail.com

Mobil: +47 970 66 121

© Copyright. All Rights Reserved. Laget av: Karin Linnea Truong